0

Jau šių metų balandžio 13-ąją dieną Kaune (K. Petrausko g. 39) bus galima išvysti naują „Pizzarella“ picų vagonėlį, gaminantį bei prekiaujantį tikromis neapolietiškomis picomis.

Verslo sumanymas kilo iš didelės meilės picų gaminimui.

„Pizzarella“ įkūrėjas Mantas Siautilas pasakoja, jog viskas prasidėjo nuo picoms kepti skirto akmens, kurį gavo dovanų. Po daugelio bandymų, keliavimo su krosnele po skirtingus miestus, įvairius gamtos lopinėlius, pavyko atrasti tobulą neapolietiškų picų tešlos receptą: „Aistra šiai veiklai tik augo, tad pasitaikius progai, nusprendžiau įkurti  foodtruck‘o verslą“.

Aukštos kokybės ingredientai leis pasijusti lyg Neapolyje.

Vienas iš pagrindinių „Pizzarella“ tikslų – autentiškų skonių bei Itališkų ingredientų pagalba, leisti klientams pasijusti lyg Neapolyje. Būtent todėl, picų tešlai ruošti naudojami tik aukščiausios kokybės, tarptautinės neapolietiškų picų organizacijos patvirtinti miltai, vežami tiesiai iš Italijos. Be to, ir kiti naudojami ingredientai yra aukščiausios kokybės ir kruopščiai atrinkti. Visgi, kečupo, česnakinių bei majonezinių padažų tikėtis neverta, jų tikrai neprireiks.

„Savo picomis noriu pasiūlyti kuo daugiau žmonių paragauti bei suprasti kas iš tiesų yra kokybiškas produktas ir kiek skirtingų skonių galima surasti valgant picą, neslepiant jų po česnakiniais padažais“.

O skirtingų skonių tikėtis tikrai galima, nes rinktis bus galima net iš trylikos skirtingų picų rūšių.

Taigi, „Pizzarella“ vagonėlis bei specialūs pasiūlymai paruošti, o kauniečiai jau greitai turės progą paragauti tikrų ir nepamirštamo skonio neapolietiškų picų bei eilinį šeštadienį paversti didžiausia švente ne tik „Pizzarella“ komandai, bet ir sau.

The post Kaune veiklą pradeda ,,Pizzarella” – atviroje ugnyje keptų neapolietiškų picų vagonėlis appeared first on Kauniečiams kasdienės naujienos.

Jums gali patikti

Komentarai

Comments are closed.

Dagiau iš temos: Lietuva